Hürriyet

9 Ocak 2013 Çarşamba

Sephora İndirimi Kaçmaz


Kozmetik tutkunlarının heyecanla beklediği "Sephora İndirim Günleri" 12-27 Ocak tarihleri arasında Sephora Mağazaları'nda başlıyor. İndirim süresince belli marka ve ürünlerde gözlerinize inanamayacağınız fiyatlar başınızı döndürecek. Makyaj, cilt bakımı, parfüm ve vücut ürünleri olmak üzere yüzlerce üründe özel indirimler Sephora tutkunlarını bekliyor olacak. 

Sephora markalı seçili ürünlere uygulanan indirim kampanyasında; ojeler 3-5 TL, göz kalemleri 10 TL, rujlar 10 TL, farlar 15 TL ve maskaralar 20 TL'den satışa sunuluyor. 

Ayrıca, sadece Sephora'da bulunan özel markaların seçili ürünlerine %30 indirimle sahip olmak mümkün! Sevilen marka Benefit'in likit fondötenleri, Benefit Hervana Blush allık, DVF'in sevilen kokusu Diane Sunny EDT 100ml yanı sıra cilt bakım markası Rexaline'in yüz nemlendirici serumu ve Rexaline dudak bakım ürünlerine %30 indirimle sahip olunabiliyor. Sephora'nın sevilen cilt bakım markalarından Yes To'nun belirli ürünlerinde de özel indirimler cildine önem verenleri bekliyor olacak. 

Sephora'nın renkli, eğlenceli ve özgür dünyasında kendini şımartmak isteyenler 12-27 Ocak 2013 tarihlerinde özel indirimli ürünlerle Sephora ile renkleniyor.

Bu indirim kaçmaz diyorum ve bir aksilik olmazsa cumartesi günü kendimi en yakın mağazaya atmak istiyorum  =).

Belki bu indirimi başka bir yerden daha önce duydunuz bilmiyorum ama açıkcası ben yeni gördüm ve nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum.

Sadece bende haber vermek istedim =).

Kaynak;
http://www.yenikadin.com/sephora-dan-bastan-cikaran-indirim-4234841-haberi/

2 yorum:

  1. Yeni yıla özel blogumda hediye veriyorum.Gelirsen sevinirim;):)http://www.catchtheitgirl.com/2013/01/hediye-cekilisi-icin-hemen-bloga.html

    YanıtlaSil