Hürriyet

10 Mart 2012 Cumartesi

Yeni Kahve Kupam =)

Aslında bu yazıyı bir kaç gün önce yazmam gerekiyordu ama kahvem kalmamıştı pek içimden gelmedi.Bugün çekmeceleri karıştırırken hiç beklemediğim yerden bir kahve buldum ve hemen fotoğraflarla birlikte kahvemi yaptım.Herkesin bildiği gibi bu siyah kupalar içine sıcak birşey konduğunda üzerindeki resmi ortaya çıkartıyor.Meraktan ilk aldığım gün hemen sıcak su döktüm içine ve gerçekten hoşuma gitti.Bu ara nescafe çikolata aromalı kahveside fena diilmiş.


Bu bardak bana hediye geldi.Müşterim olarak tanıştığım ama sonrasında çok iyi anlaştığım biri tarafından.Zevklerimiz aynı sevdiklerimiz felan hemen hemen aynı şeyler =).Bu işin bana kazandırdığı muhteşem insan Ebru.Ayakkabılarını teslim etmeye gittiğimde kendiside bana bu kupayı yollamış daha doğrusu biliyodum bir şey yollıcağını ama ne olduğunu bilmiyodum =).Birde bunun yanında küpeler vardı.Tabi kamera ne olduysa bozuk çekiyo bugün keyfi yok onunda benim gibi sanırım =).
Kupanın en sevdiğim yanı bu kıpkırmızı gözler =D.

Ebrucum burdanda çok çok teşekkür ediyorum =)


2 yorum:

  1. Tatlım şimdi gördüm yazını sürekli takp ediyorum seni zaten ..Ben teşşekür ederim ne demek en güzel günlerde kullan..Sen herşeyin en güzeline ve en iyisine laik bir insansın seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum inan buna iyki varsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok teşşekür ederim canım birde dediğim gibi her markete gittiğimde kahveyi unutmadan çıksam süper olucak =)sende iyiki varsın =)

      Sil